Schilder
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

Tijdens deze challenge word je uitgedaagd om als (aanstormend) schilder jouw kennis, vaardigheden en creativiteit te laten zien. Je maakt een MDF paneel van 30 cm bij 60 cm met de tekst ‘900 jaar Utrecht’ erop. In een video of fotoreportage laat je zien hoe je te werk bent gegaan om tot het eindresultaat te komen. Verras ons met jouw paneel!

}

120 tot 240 minuten

individueel, Teamopdracht of klas

vmbo en MBO

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.