Schilder
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

Tijdens deze challenge word je uitgedaagd om als (aanstormend) schilder jouw kennis, vaardigheden en creativiteit te laten zien. Je maakt een MDF paneel van 30 cm bij 60 cm met de tekst ‘900 jaar Utrecht’ erop. In een video of fotoreportage laat je zien hoe je te werk bent gegaan om tot het eindresultaat te komen. Verras ons met jouw paneel!

}

120 tot 240 minuten

individueel, Teamopdracht of klas

vmbo en MBO

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Door wie worden de challenges ontwikkeld?
De challenges worden veelal ontwikkeld door vak-experts of oud-deelnemers aan vakwedstrijden in samenwerking met het bedrijfsleven.
Hoe wordt de beoordeling van de challenges gedaan?
De challenges voer je uit in je klas. Je beoordeelt zelf je studenten. Bij sommige challenges is een prijs beschikbaar. Indien dit het geval is wordt dit vermeld bij de opdracht.
Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is allee informatie over de challenges te vinden.