Mobiele werktuigen

In deze challenge ga je de Mobiele werktuigen ‘Cool Wall’ maken. Bijna elke liefhebber van de mobiele werktuigentechniek heeft namelijk wel een voorkeur (of afkeur) voor een bepaald merk trekker, kraan, heftruck, grasmaaier of bijvoorbeeld een stuk gereedschap. Dit is vaak gebaseerd op emotie, ervaring of liefhebberij. Wij vinden iets Cool, Vet of Stoer, en anderzijds Lelijk, Uncool of Fout. Veel succes!

}

60 tot 240 minuten

teamopdracht of klas

MBO

Veel gestelde vragen

Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Door wie worden de challenges ontwikkeld?
De challenges worden veelal ontwikkeld door vak-experts of oud-deelnemers aan vakwedstrijden in samenwerking met het bedrijfsleven.
Hoe wordt de beoordeling van de challenges gedaan?
De challenges voer je uit in je klas. Je beoordeelt zelf je studenten. Bij sommige challenges is een prijs beschikbaar. Indien dit het geval is wordt dit vermeld bij de opdracht.
Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is allee informatie over de challenges te vinden.