Meubel en design

Voor deze challenge gaan we beginnen bij de basis van het meubelmaken. Elk meubel gaat namelijk gepaard met een goed ontwerp! En waar begin je met ontwerpen? Inderdaad, ontwerpen doe je aan je bureau. In deze challenge ga je een bureau met traditionele houtverbindingen ontwerpen. Dus hoe ziet jouw ideale bureau eruit? Hoe groot moet het ongeveer zijn en welke traditionele houtverbindingen wil je gebruiken?

}

60 tot 240 minuten

Individueel

vmbo en MBO

Veel gestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.