Media en vormgeving

Het jaarlijkse NK voor beroepen Skills The Finals vindt volgend jaar plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor deze challenge ga je twee advertorials ontwerpen in de huisstijl van Skills The Finals. Het doel van de advertentie is om zoveel mogelijk (v)mbo-studenten/scholen en jongeren met ouders in de omgeving Utrecht te bereiken en op de hoogte te stellen van het evenement, zodat zij geënthousiasmeerd worden om het evenement te bezoeken.

}

120 of 240 minuten

TEAMOPDRACHT en Individueel

vmbo en MBO

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.