Interieur styling
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

Charissa en Jeffrey Visser hebben drie kinderen (10, 11 en 5 jaar) en zijn in 2020 begonnen met het bouwen van hun ecologische logbouwhuis in Almere. Momenteel zijn ze nog steeds bezig met de bouw en afwerking van hun nieuwe huis, ondanks dat ze er al wel wonen. Met elkaar brainstormen ze nu over de indeling van de benedenverdieping en het interieur. Echter, zitten ze niet helemaal op één lijn waardoor ze graag jouw advies willen. Maak een moodboard en interieur-en tuinontwerp waarbij rekening is gehouden met de wensen en behoeftes van de bewoners!

}

240 minuten

Individueel of teamopdracht

vmbo en MBO

Veel gestelde vragen

Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Door wie worden de challenges ontwikkeld?
De challenges worden veelal ontwikkeld door vak-experts of oud-deelnemers aan vakwedstrijden in samenwerking met het bedrijfsleven.
Hoe wordt de beoordeling van de challenges gedaan?
De challenges voer je uit in je klas. Je beoordeelt zelf je studenten. Bij sommige challenges is een prijs beschikbaar. Indien dit het geval is wordt dit vermeld bij de opdracht.
Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is allee informatie over de challenges te vinden.