Hotelreceptie
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

In ‘Coronatijd’ moeten hotelgasten aan veel zaken denken voordat ze met het vliegtuig kunnen vertrekken naar hun vakantiebestemming. Zo moeten zij o.a. beschikken over een geldige negatieve PCR-test van maximaal 48 uur voor vertrek. Tijdens jouw dienst als hotelreceptionist komt er een gast met een zware koffer naar jouw balie toegerend en vraagt of hij nog een PCR-test kan krijgen voor vertrek. Hoe zou jij als hotelreceptionist het beste kunnen reageren? En welke oplossing zou jij voor de gast bedenken, zodat hij toch op vakantie kan gaan?

}

60 minuten

Individueel

vmbo en MBO

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.