Horeca en bediening
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

​Voor deze challenge ga je een eigen (Virgin) cocktail bedenken met een persoonlijke twist! In een korte video (max. 2 min.) laat je zien hoe jij je eigen cocktail maakt. Daarnaast moet in de video jouw persoonlijke twist goed naar voren komen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van de ingrediënten de stijl of misschien wel heel iets anders wat met jou alleen te maken heeft. Kortom, laat je inspireren, stop iets persoonlijks in je cocktail en maak hem eigen!

}

60 tot 120 minuten

Individueel

MBO

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Door wie worden de challenges ontwikkeld?
De challenges worden veelal ontwikkeld door vak-experts of oud-deelnemers aan vakwedstrijden in samenwerking met het bedrijfsleven.
Hoe wordt de beoordeling van de challenges gedaan?
De challenges voer je uit in je klas. Je beoordeelt zelf je studenten. Bij sommige challenges is een prijs beschikbaar. Indien dit het geval is wordt dit vermeld bij de opdracht.
Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is allee informatie over de challenges te vinden.