Hairstyling
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

Welke nieuwe trend zie jij in het kappersvak? En welke trend vind je passen bij het merk Keune Haircosmetics? Voor deze challenge ga je op basis van je eigen ideeën en inspiratie een On-trend Look 2022 voor Keune bedenken. Hierbij maak je gebruik van de Color Chameleon kleuren van Keune (aanmelden voor kleurpakket via thoekstra@keune.com). Daarnaast neem je ons middels een korte video mee in de ontwikkeling en uitvoering van jouw On-trend Look 2022. Kortom, ga voor een creatieve creatie en maak ons gek!

}

60 tot 240 minuten

Individueel of Teamopdracht

vmbo en MBO

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona te vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Door wie worden de challenges ontwikkeld?
De challenges worden veelal ontwikkeld door vak-experts of oud-deelnemers aan vakwedstrijden in samenwerking met het bedrijfsleven.
Hoe wordt de beoordeling van de challenges gedaan?
De challenges voer je uit in je klas. Je beoordeelt zelf je studenten. Bij sommige challenges is een prijs beschikbaar. Indien dit het geval is wordt dit vermeld bij de opdracht.
Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is allee informatie over de challenges te vinden.