Fashion design
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

Guess what? Denim is back! En de 90’s kleuren wederom het modebeeld. Dus pak die oude jeans, jas of dat jurkje uit de kast en maak het kledingstuk weer helemaal zoals jij het wil. Hierbij is het belangrijk dat het eindresultaat een reflectie moet zijn van wie je bent en waar jij als ontwerper voor staat. Denk daarnaast goed na waarom je voor dit ontwerp gekozen hebt en wat de maatschappelijke waarde ervan is. Upcycling is namelijk hot en ook jij als ontwerper mag laten zien dat je jezelf kunt overtreffen en onderscheiden met het hergebruik van stoffen en materialen.

}

60 tot 120 minuten

Individueel

vmbo en MBO

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.