Event en organisatie
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

Amare is een nieuw cultuurhuis aan het Spui in Den Haag, hierin zit het Koninklijk Conservatorium, het Nederlands Dans Theater en het Residentie orkest. Tijdens de challenge maak je voor Amare een inventarisatieformulier voor de zakelijke verhuur. De eventmanager kan aan de hand van dit formulier een gespecificeerde offerte opstellen en de productie verder voorbereiden.

}

120 minuten

Teamopdracht

MBO

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.