Dierverzorging
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

​In deze challenge ga je een dierenverblijf ontwerpen voor een dier naar keuze. In welk verblijf voelt een leeuw bij Gaia-Zoo zich het meest op zijn gemak? Hoeveel ruimte heeft hij nodig? Of ontwerp je liever het optimale verblijf voor een hamster, vogel, vis of paard? De keuze is aan jou! Daarnaast is het belangrijk dat je alle gemaakte keuzes kunt verantwoorden. Hoe is er rekening gehouden met de gezondheid en het welzijn van jouw dier? Is het verblijf duurzaam? Naast het ontwerp schrijf je dus ook een verantwoording bij het ontwerp van jouw dierenverblijf.
}

240 minuten

individueel of Teamopdracht

MBO

Veelgestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.