Auto en techniek
I

Trailer

Indienen

Mogelijk tot 31 mei

In 2030 hebben nieuwe voertuigen geen verbrandingsmotor meer. In de toekomst zijn namelijk alle fossiele brandstof motoren vervangen door elektronisch aangedreven krachtbronnen met een brandstofcel van waterstof. Dit heeft als gevolg dat het onderhoud waar jouw team altijd aan heeft verdiend dan niet meer bestaat. Met andere woorden, het bestaansrecht van de aftersales hangt aan een zijden draadje als daar niet snel verandering in komt. In deze challenge is het daarom aan jou om een nieuwe bron van inkomsten te bedenken!

}

60 tot 90 minuten

teamopdracht of klas

vmbo en MBO

Veel gestelde vragen

Wat zijn de Skills challenges?
Korte, uitdagende opdrachten uitvoerbaar in de klas. Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het maken van een eindproduct, het doen van een casus of het bedenken van een oplossing.
Voor wie zijn de challenges?
Voor vmbo- en mbo studenten. Deelname aan Skills Talents of Skills Heroes is niet verplicht. De challenges worden op beide niveaus geschreven (vmbo en mbo). In elke challenge wordt aangegeven of er een gradatie is per niveau. Is er geen gradatie, dan is de challenge geschikt voor beide niveaus.
Wat is het doel van de Skills challenges?
Motivatie en betrokkenheid van de studenten na corona vergroten. De challenges inspireren en dagen uit om creatief bezig te zijn met het vak. Het kan eveneens een excellentieboost geven.
Waar vind ik de challenges?
De challenges vind je op de website onder Skills Academy.
Voor welke vakgebieden worden er challenges aangeboden?
Alle challenges die worden aangeboden vind je op de website. Hier is alle informatie over de challenges te vinden.