Contact - Skills The Finals

Meest gestelde vragen

Wat is Skills The Finals?

Skills The Finals is het grootste beroepen evenement voor vmbo/mbo van Nederland. Tijdens Skills The Finals vinden de finales van de Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) vakwedstrijden plaats.

Daarnaast biedt het evenement een uitgebreid bezoekersprogramma: Vmbo-leerlingen en mbo-studenten kunnen er met de hele klas een bezoek brengen en zich oriënteren op de beroepskeuze door deelname aan de speciale LOB-experience. Het bedrijfsleven is ook vertegenwoordigt tijdens de drie dagen. 

Wanneer is Skills The Finals?

In 2020 vindt Skills The Finals plaats van woensdag 4 t/m vrijdag 6 maart in het WTC, Leeuwarden. Meer over Skills The Finals? Klik hier.

Prijsuitreiking

Op vrijdag 6 maart 2020 vindt de prijsuitreiking van Skills Heroes plaats in het WTC Leeuwarden. Tijdens deze prijsuitreiking worden de winnaars van alle vakwedstrijden gehuldigd en kun je zien wie de beste vakman of –vrouw in zijn/haar beroep is geworden.

We nodigen iedereen van harte uit om bij deze prijsuitreiking aanwezig te zijn. Meer informatie over de prijsuitreiking en het verkrijgen van toegangskaarten wordt in januari/februari gedeeld.

*Skills Heroes finalisten hoeven geen toegangskaarten te kopen. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor de prijsuitreiking.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Als jouw vraag er niet tussen staat, dan kun je gerust contact met ons opnemen.