Maatschappelijk partner SNS BANK

SNS gelooft in mensen. Mensen zijn gemaakt om te groeien en hun vleugels uit te slaan. Wij zijn er om hen daarbij te helpen. Wij geloven in een samenleving met gelijke groeikansen voor ieder mens, zodat iedereen sterker staat. Zo maken we samen een sterker Nederland.

We nemen onze maatschappelijke rol net zo serieus als onze financiële balans. Daarbij kijken we in het bijzonder naar de generatie van de toekomst. We zien een gebrek aan waardering voor bepaalde groepen, zoals vakmensen en ondernemers. Toch zijn deze groepen hard nodig om onze toekomst vorm te geven. Daarom vragen we om aandacht en waardering, zodat ook zij verder kunnen groeien.

 

 

‘We zijn blij met de samenwerking met WorldSkills Netherlands. Als maatschappelijke bank zetten we ons in voor meer financiële kennis, goede waardering en minder prestatiedruk. Met elkaar geven we jonge mbo-studenten de groeikansen en waardering die ze verdienen.’

Angela Eijlander, directeur SNS

Waarom samenwerken?

Door de samenwerking met WorldSkills Netherlands wil SNS de waardering en beroepstrots onder jonge vakmensen een extra zetje te geven. Als samenleving kunnen we niet zonder goede vakmensen. Daarom is het belangrijk dat zij ook de kans krijgen om te groeien – en geldzaken spelen daarbij een belangrijke rol.

SNS wil graag luisteren naar de nieuwe generatie, om te horen hoe zij kijken naar geldzaken, wat zij van een bank verwachten en wat ze nodig hebben om alles uit hun leven en loopbaan te halen. Zo leren we ook de nieuwe generatie vakmensen beter kennen en begrijpen. Tijdens het WorldSkills-seizoen zul je ons daarom op verschillende plaatsen tegenkomen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wie is SNS Bank?

SNS is een maatschappelijke bank. Wij geloven in een samenleving met gelijke groeikansen voor ieder mens. Daarom kijken wij naar de mens achter de cijfers. Wat wil jij uit het leven halen? Wij helpen je graag verder. Met persoonlijke aandacht en een realistische kijk op jouw situatie. Want wij vinden: eerst de mens, dan het geld.

Directeur Angela Eijlander en Strategisch Adviseur Sebastiaan de Kroon leggen in dit artikel uit waarom ze partner zijn van Skills en blikken vooruit naar Skills The Finals.

Hoe zien we de samenwerking terug

Ook partner worden?