Hoofdsponsor Philadelphia

Philadelphia ondersteunt mensen met een beperking met het leiden van hun eigen leven. Niet het leven dat wij voor hen bedenken, niet het leven dat hun familie graag ziet, maar hun eigen leven. Net zoals jij ook je eigen leven inricht. Dat doen we door zorg te bieden vanuit onze kernwaarden liefde, lef en meesterschap. En de cliënt heeft de hoofdrol.

“Sponsor zijn van deze wedstrijd betekent voor Philadelphia het meevieren van mbo-meesterschap en bijdragen aan de meesterlijke zorgmedewerkers van de toekomst.”

Waarom samenwerken?

Philadelphia wil een innovatieve partner zijn, zowel op sociaal als technologisch gebied. We zien het als meerwaarde dat we de praktijkvloer inbrengen in de cases die gebruikt worden tijdens de wedstrijd. We helpen bij het jureren en leveren een bijdrage aan de inrichting van wedstrijd. De drie winnaars bieden wij graag iets waarmee zij hun loopbaan een echte kick-start kunnen geven!

Meesterschap

De kernwaarden liefde, lef en meesterschap zijn we allemaal terug in deze wedstrijden. Naast liefde voor je vak en de cliënt, heb je ook lef nodig om mee te doen aan deze wedstrijd. We vinden dit heel stoer en gaaf dat je deze uitdaging aangaat. En natuurlijk gaat het over meesterschap. Ons meesterschap willen we ook graag doorgeven. In aanleiding naar de finales toe delen we graag onze kennis aan de deelnemers in een interactieve masterclass rondom zorg en innovatie.

Partner van de wedstrijden:

Meer over Philadelphia:

Ook partner worden?