Vacature Relatie- en Sponsormanager

7 juni 2024 | Nieuws, Vacatures

Jongeren inspireren en motiveren voor beroepsonderwijs en vakmanschap; dat staat centraal bij alles wat we doen! Bij WorldSkills Netherlands werken we er hard aan om vmbo-scholieren en mbo-studenten bewust te maken van hun unieke talenten, kansen en mogelijkheden. We moedigen deze jongeren aan om over hun toekomst na te denken, dagen hen uit om hun potentieel volledig te benutten, en motiveren hen om alles te geven. Ons werk draagt bij aan de trots en passie van toekomstige vakmannen en vakvrouwen, helpt hen hun opleiding succesvol af te ronden en zorgt voor een vliegende start in hun carrière.

Onze activiteiten, waaronder het organiseren van vakwedstrijden voor vmbo’ers (Skills Talents) en mbo’ers (Skills Heroes), zijn het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. WorldSkills Netherlands is nu op zoek naar een ervaren Relatie- en Sponsormanager om onze impact verder uit te breiden en te versterken.

Wat doe je als Relatie en Sponsormanager?
Als Relatie- en Sponsormanager ben je de cruciale schakel tussen onze organisatie en (potentiële) partners uit het bedrijfsleven, brancheorganisaties en O&O-fondsen in Nederland. Jouw rol is essentieel bij het uitbreiden van ons relatiebeheer met alle belanghebbenden van de diverse projecten binnen WorldSkills Netherlands. Je neemt het initiatief bij het aantrekken van nieuwe partners en stelt een gedetailleerde planning en strategisch plan op voor alle sectoren waarin WorldSkills Netherlands actief is. Hierbij focus je op de lange termijn om de publiek-private financiering van onze organisatie veilig te stellen. Een belangrijk speerpunt is het verhogen van de kwaliteitsbijdrage door het bedrijfsleven te betrekken bij zowel de ontwikkeling van vakwedstrijden als de professionalisering van deelnemers en vakdocenten.

Ondanks dat er sterke relaties zijn binnen de technische sectoren, is het belangrijk om ook sectoren zoals Hospitality, Zakelijke Dienstverlening en ICT verder te integreren. Verder speel je een sleutelrol in het relatiebeheer met vmbo-instellingen, waarbij je goed inspeelt op hun behoeften en voorkeuren bij de integratie van vakwedstrijden in het onderwijsprogramma. In samenwerking met een andere Relatie- en Sponsormanager verdeel je de leads en stem je regelmatig af met betrokken afdelingen zoals Opdracht Ontwikkeling, Opdracht Uitvoering en Communicatie. Samen met een collega voor de administratieve ondersteuning ontwikkel je nieuwe programma’s en partnerschapsovereenkomsten. Je rapporteert periodiek aan de operationeel manager en de directeur.

Daarnaast focus je specifiek op het uitbouwen en verstevigen van het netwerk van stakeholders rondom het jaarlijkse evenement Skills The Finals. Je onderhoudt contacten met bestaande nationale relaties en legt structurele connecties met het bedrijfsleven in de regio van het evenement om steun voor de doelstellingen van WorldSkills Netherlands te garanderen. Met jouw kennis op het snijvlak van onderwijs en bedrijfsleven, je vermogen om mensen te motiveren en je enthousiasme, ben je een ware teamspeler. Je bent alert op relevante veranderingen en trends in de markt.

 

De volledige vacature bekijken? Klik dan hier.

Connect:

Laatste nieuws

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

Videos

Nieuwsbrief