Keuzedeel Persoonlijk profileren – Voorbereiden op beroepenwedstrijden

Docenten en leerlingen, beiden steken zij veel tijd in de voorbereiding van en deelname aan een beroepenwedstrijd. Hoe fijn zou dat zijn als deze voorbereiding officieel onder onderwijstijd valt? Met het mbo keuzedeel ‘Persoonlijk profileren – Voorbereiden op beroepenwedstrijden’ kan dit. Savantis biedt nieuw ontwikkeld lesmateriaal voor het keuzedeel ‘Persoonlijk profileren’. Hiermee kunnen studenten zich nog beter voorbereiden op de beroepenwedstrijd en leren zij meer over persoonlijk profileren.

Over het keuzedeel

Het keuzedeel ‘K0877 Persoonlijk profileren’ besteedt aandacht aan vaardigheden die nodig zijn om nog beter te worden in je vak. Naast vaktechnische vaardigheden heb je ook algemene vaardigheden nodig. Denk bijvoorbeeld aan jezelf kunnen presenteren en omgaan met tijdsdruk. Deze vaardigheden komen allemaal aan bod in het lesmateriaal van Persoonlijk profileren – Voorbereiden op beroepenwedstrijden. Dit maakt dat het lesmateriaal ook geschikt is voor studenten die alleen deelnemen aan de voorrondes en voor studenten die niet deelnemen aan wedstrijden. Studenten  worden beter in hun vak en maken zichzelf daarmee aantrekkelijker op de arbeidsmarkt.

Meer informatie? Kom op donderdag 5 maart van 14.30 tot 15.30 uur langs in presentatieruimte B tijdens Skills The Finals.

Nu alvast meer weten over het keuzedeel? Bekijk de website van Savantis.