Leer van alles over de prachtige stad Utrecht.

Kom tijdens Skills The Finals even langs bij de Utrecht stand. Kom alles te weten over de leukste eet-, shop- en stapplekken in Utrecht en test gelijk je kennis over Utrecht en wielrennen. Wielrennen? Ja! Want in augustus start en finisht de Vuelta, de grootste Spaanse wielerronde, in Utrecht. En dat wordt een enorm feest. Doe dus mee aan een Kahoot quiz en win leuke prijzen.

Connect:

Meer activiteiten

De wereld van de IT op het IT-Plein

Wordt spelenderwijs een beetje wegwijs in de wereld van de IT bij het IT-Plein. Ga aan de slag op de schermen en kom op een laagdrempelige en informatieve manier in aanraking met IT en krijg een idee wat de vakken inhouden en ook wat de verschillen ertussen zijn.

Lassen als een baas!

Lincoln komt met de VRTEX virtuele lasmachine en een demo van een echte Mig-lasmachine met afzuiging. Bril op en gaan!

Puzzel en win!

Tijdens Skills The Finals zijn er mooie prijzen te winnen! Bij de verschillende activiteiten worden QR-codes geplaatst. Als bezoeker scan je met de camera van je eigen mobiele telefoon deze code en kom je bij de online STF-puzzel terecht. Door zoveel mogelijk QR-codes...

Werken naast je studie? Weet je wat je rechten zijn!

FNV Young & United laat jou kennismaken met rechten en plichten op het werk. Wat moet je minimaal verdienen? Wat zijn de gevolgen van te laat komen? Wat betekent het als je een keertje ziek bent? Je krijgt meer inzicht over de eerste stappen van jouw werkende leven.

Hotelschakeling maken

Wie laat de lamp het eerst branden? Bekijk het elektrische schema en sluit de draden goed aan!

Kun jij de deur vervangen?

Vervang de deur… Zitten de scharnieren goed? Gaat de deurklink soepel? Je bent pas klaar als de deur op slot is!

Met Boels naar grote hoogtes

Je kunt bij de stand van Boels het evenement van bovenaf bekijken door mee te gaan in de hoogwerker. In de hoogwerker zullen de collega's van Boels jou alles kunnen vertellen over het werk in deze branche.

Met dit gereedschap ben je klaar voor de toekomst!

Stap letterlijk in de wereld van gereedschappen en materieel voor de internationale industrie en de mobiliteitssector. In de BOXO-tools bus informeren de professionals jou over alle ins- en outs van modern gereedschap en het gebruik ervan.

Over Skills The Finals