F1 meets CNC. Een échte Formule 1 wagen!

Tijdens de CNC-competitie kun je d.m.v. een aantal activiteiten zien en ervaren waar CNC allemaal voor gebruikt kan worden. Zo is er een echte HAAS F1-auto waarbij allerlei gefreesde wisselstukken aanwezig zijn. Last but not least, zijn er twee werkbanken waar je kunt uitproberen hoe moeilijk het is om metaal op een gecontroleerde manier te bewerken.

Connect:

Meer activiteiten

De wereld van de IT op het IT-Plein

Wordt spelenderwijs een beetje wegwijs in de wereld van de IT bij het IT-Plein. Ga aan de slag op de schermen en kom op een laagdrempelige en informatieve manier in aanraking met IT en krijg een idee wat de vakken inhouden en ook wat de verschillen ertussen zijn.

Lassen als een baas!

Lincoln komt met de VRTEX virtuele lasmachine en een demo van een echte Mig-lasmachine met afzuiging. Bril op en gaan!

Puzzel en win!

Tijdens Skills The Finals zijn er mooie prijzen te winnen! Bij de verschillende activiteiten worden QR-codes geplaatst. Als bezoeker scan je met de camera van je eigen mobiele telefoon deze code en kom je bij de online STF-puzzel terecht. Door zoveel mogelijk QR-codes...

Hotelschakeling maken

Wie laat de lamp het eerst branden? Bekijk het elektrische schema en sluit de draden goed aan!

Kun jij de deur vervangen?

Vervang de deur… Zitten de scharnieren goed? Gaat de deurklink soepel? Je bent pas klaar als de deur op slot is!

Met Boels naar grote hoogtes

Je kunt bij de stand van Boels het evenement van bovenaf bekijken door mee te gaan in de hoogwerker. In de hoogwerker zullen de collega's van Boels jou alles kunnen vertellen over het werk in deze branche.

Leer van alles over de prachtige stad Utrecht.

Kom tijdens Skills The Finals even langs bij de Utrecht stand. Kom alles te weten over de leukste eet-, shop- en stapplekken in Utrecht en test gelijk je kennis over Utrecht en wielrennen. Wielrennen? Ja! Want in augustus start en finisht de Vuelta, de grootste...

Met dit gereedschap ben je klaar voor de toekomst!

Stap letterlijk in de wereld van gereedschappen en materieel voor de internationale industrie en de mobiliteitssector. In de BOXO-tools bus informeren de professionals jou over alle ins- en outs van modern gereedschap en het gebruik ervan.

Over Skills The Finals