De apothekersassisaent van nu!

BENU Apotheek is aanwezig met een te gekke photobooth waar jij leuke foto’s kunt maken met je klasgenoten en deze ook direct geprint krijgt! Daarnaast heeft BENU een gave VR bril waarmee je virtueel door een apotheek kan lopen en opdrachten kunt doen. Wil je weten of het vak als apothekersassistent überhaupt wat voor je is? Vul dan de checklist in bij ons!

Connect:

Meer activiteiten

De wereld van de IT op het IT-Plein

Wordt spelenderwijs een beetje wegwijs in de wereld van de IT bij het IT-Plein. Ga aan de slag op de schermen en kom op een laagdrempelige en informatieve manier in aanraking met IT en krijg een idee wat de vakken inhouden en ook wat de verschillen ertussen zijn.

Lassen als een baas!

Lincoln komt met de VRTEX virtuele lasmachine en een demo van een echte Mig-lasmachine met afzuiging. Bril op en gaan!

Puzzel en win!

Tijdens Skills The Finals zijn er mooie prijzen te winnen! Bij de verschillende activiteiten worden QR-codes geplaatst. Als bezoeker scan je met de camera van je eigen mobiele telefoon deze code en kom je bij de online STF-puzzel terecht. Door zoveel mogelijk QR-codes...

Kom jij de CAD uit de boom kijken?

De manier waarop je ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. Omarm de digitale transformatie en kom kijken bij CADAC.

Ben jij klaar voor de duurzame toekomst?

Als we ook generaties na ons willen laten genieten van onze aarde, dan moeten we van het fossiele aardgas af. Toch geloven we niet in abrupt van het aardgas. Kom bij de stand van Remeha is aanraking met de maatwerkoplossingen voor de verduurzaming van Nederland.

Bouwmensen

Kun jij de verschillende elementen zo samenvoegen dat het een huis wordt? Leer hier alles over de toekomst van het pre-fab huizen bouwen

HOME IS WHERE STF IS.

Even lekker ontspannen in de huiskamer van Skills The Finals. Deze huiskamer wordt ook gebruikt voor diverse intervieuws en opnames.

Over Skills The Finals