Aanmelden

Op vrijdag 6 maart aanstaande vindt van 19.00 – 21.30 uur de prijsuitreiking van Skills Heroes plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Tijdens deze prijsuitreiking worden de winnaars van alle vakwedstrijden gehuldigd en kun je zien wie de beste vakman of –vrouw in zijn/haar beroep is geworden. De presentatie is in handen van Tim Douwsma en Siham Raijoul.

Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze prijsuitreiking aanwezig te zijn. Vanaf 18.00 uur word je ontvangen met een drankje in het WTC Expo in Leeuwarden. Om 19.00 uur start de prijsuitreiking.

Via onderstaande button kun je kaarten voor de prijsuitreiking kopen. De kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Ter informatie: finalisten, begeleidende docenten, teamleiders, Skills coördinatoren en college van besturen ontvangen een persoonlijke uitnodiging met een link waarmee ze zich kunnen aanmelden voor de prijsuitreiking.

Onze projecten

Discover the power of skills

Sinds 2002 zet de stichting WorldSkills Netherlands zich in ter promotie van het beroepsonderwijs en vakmanschap onder jongeren. Onze visie is om jongeren te inspireren en te motiveren voor beroepsonderwijs en vakmanschap. Vakwedstrijden staan hierbij centraal. Deze worden in samenwerking met onze partners georganiseerd op scholen of op beroepenevenementen. We geven jongeren hiermee de kans te excelleren in hun vak.

Laatste nieuws