FAQ

Ik wil ook meedoen aan internationale wedstrijden, kan dat?

Ben je mbo-student? Meld je aan voor de vakwedstrijden Skills Heroes via jouw Skills coördinator of docent. Als je nationaal kampioen wordt, maak je kans op deelname aan WorldSkills of EuroSkills.

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Ik wil een groep docenten/bestuurders of andere genodigden aanmelden kan dat?

Ja, dit kan via de aanmeldlink op onze website, je kunt ook groepen hierbij aanmelden. Registreren – Skills The Finals 2024 (worldskillsnetherlands.nl)

Ik ben begeleidend docent, krijg ik ook een badge?

Voor begeleidende docenten is geen badge maar een Hanos bandje. Dit geldt voor de docenten die zijn gekoppeld aan een deelnemer in het CRS. Deze docenten hebben toegang hebben tot de Hanos Lounge waar ze koffie en thee kunnen krijgen en waar men indien gewenst kan werken.

Accreditatie, wat is dat?

De tekens op de badge geven je toegang op bepaalde momenten voor bepaalde ruimtes waar de badge je toegang geeft. Als je een rol hebt bij Skills The Finals dan krijg je een badge, deze badge is op te halen bij de genodigde balie, ingang A

Hoe krijgen de deelnemers toegang tot de prijsuitreiking?

Op de 2e wedstrijdag geven de workshopmanagers een polsbandje aan de deelnemers die zorgt voor toegang tot de prijsuitreiking.

Waar krijgen de deelnemers hun badges?

De deelnemers krijgen hun badge op de vloer van de workshopmanager.

Voor sommige wedstrijden regel ik apart transport voor toolboxen gezien de omvang, wat moet ik daarvoor doen?

Als je een aanvraag hebt voor transport toolboxen dan stuur je die naar logistiek@skillsthefinals.nl , je ontvangt dan een formulier om deze transport aan te melden met instructies hoe te handelen. Let op! Als je dit niet aanvraagt dan zal er ook geen plek voor je zijn.

Zijn er voor de bussen een speciale dropoff of parkeerplaats?

Er zijn parkeerwachters die de bussen zullen verwijzen naar de dropoff. Er wordt rekening gehouden met de ingang van de deelnemers (Ingang B). Er is een mogelijkheid dat de bussen blijven wachten op het terrein maar liever niet (i.v.m. de kosten die hiervoor gemaakt worden).