FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Rondetafelgesprekken gaan door!

De rondetafelgesprekken gaan door, de rondetafel bijeenkomsten zijn bedoeld om met elkaar het gesprek aan te gaan hoe we de wedstrijden beter kunnen maken, de innovatie in de beroepsgroep bespreken en vertalen naar de wedstrijden voor de nieuwe editie.

Hoe kan ik mij aanmelden voor het wedstrijdseizoen 2021-2022?

Let op: de datum voor inschrijving van het wedstrijdseizoen 2021-2022 is gesloten. In januari 2022 kun je je inschrijven voor het wedstrijdseizoen 2022-2023. Houd de website in de gaten voor verdere informatie hierover.

Zijn er in 2021-2022 vakwedstrijden?

Het jaarlijkse NK voor beroepen Skills The Finals vindt op 31 maart en 1 april 2022 plaats in Utrecht. Tijdens dit tweedaagse finale-evenement in de Jaarbeurs strijden honderden vmbo-leerlingen en mbo-studenten om de prestigieuze titel Nederlands Kampioen in hun vakgebied. Het evenement is de afsluiting van een jaarlijks vo- en mbo-programma, waarbij het beroepsonderwijs wordt gepromoot en leerlingen en studenten hun talenten kunnen etaleren. WorldSkills Netherlands organiseert het evenement in nauwe samenwerking met de Utrechtse mbo-scholen ROC Midden Nederland, MBO Utrecht, Grafisch Lyceum Utrecht en Nimeto.