FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Tegemoetkoming overnachting

Dit jaar hebben we de mogelijkheid geboden aan de scholen om voor hun deelnemers-team de overnachting te verzorgen. Dit naar aanleiding van verzoeken vanuit het scholenveld. Voor de tegemoetkoming vanuit WSNL voor de overnachting kan direct of vlak voor Skills The Finals een factuur gestuurd worden naar Skills Masters B.V. Voor alle deelnemers en 1 teamleider wordt een vergoeding beschikbaar gesteld ad. 45 euro per nacht. De uitkering wordt uiterlijk tot 14 dagen na het evenement uitgekeerd. Daarna is dit niet meer mogelijk i.v.m. de subsidie die dan afloopt. De facturen kunnen digitaal ingestuurd worden via: finance@worldskillsnetherlands.nl
Factuur T.A.V.:
Skills Masters BV
Limaweg 25
2743 CB Waddinxveen
Ovv STF/6617 overnachting

Reservekandidaten/runner up?

Helaas kan het voorkomen dat een finale-kandidaat vroegtijdig uitvalt en niet mee kan doen aan de nationale finale. Als er een kandidaat uitvalt dan bellen wij eerst de Skills coördinator om te overleggen over het inzetten van hun reserve kandidaat. Wij houden een richtlijn aan van 5 tot 7 dagen voor aanvang van de finale waarin we nog gebruik kunnen maken van de reserve kandidaat.

Wat is accreditatie?

Alle betrokkenen bij de organisatie van Skiils The Finals ontvangen vanuit de organisatie een badge. Deze badge (accreditatie) verschaft jou de toegang op plaatsen op de evenementlocatie. Bijvoorbeeld, toegang tot het restaurant, de wedstrijdvloer en de docentenlounge. Bezoekers van het evenement krijgen geen badge of accreditatie maar hebben wel toegang tot de beursvloer. Zij kunnen van bepaalde faciliteiten geen gebruik maken.

Factsheets

Alle finalisten en begeleidend docenten ontvangen vanuit WSNL een uitnodiging met de vooraf-informatie van de wedstrijd. In deze mail is de link naar de online wedstrijdpagina’s toegevoegd. Op deze pagina vind je de factsheet van jouw wedstrijd. https://worldskillsnetherlands.nl/wedstrijd/skillsheroes/.

Let op: factsheets kunnen tot een week voorafgaand aan de wedstrijd nog aangepast worden. Klik op jouw wedstrijd. Hier staat de factsheet.

Factsheet teamleiders

De teamleiders ontvangen de factsheet per mail. Wanneer teamleiders de factsheet niet ontvangen hebben dan kan er contact worden opgenomen met de backoffice via info@skillsheroes.nl. Zij sturen een nieuwe factsheet toe.

Ik heb een vraag over: