Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team)

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

In deze wedstrijd werken de deelnemers (team) in de keuken en bereiden zij verschillende gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een voor-hoofd-en nagerecht. De gerechten moeten niet alleen smaakvol zijn, maar ook een lust voor het oog. Daarnaast is het belangrijk dat de teams kunnen werken volgens een planning. Om tot een smaakvol eindresultaat te komen is daarnaast samenwerken, een goede communicatie en hygiënisch werken van belang.

Finale Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team)

Meer informatie over deze wedstrijd volgt.

Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team) wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?