p

Covid-19   De vakwedstrijden van seizoen 2020-2021 gaan door! Benieuwd hoe? Bekijk de laatste informatie. Lees meer

Skills The Finals

De finales worden in 2021 decentraal georganiseerd

Meer informatie

Wat is Skills The Finals?

Skills The Finals is het centrum van talentvol vakmanschap in Nederland. Jaarlijks wordt het NK voor beroepen en de unieke LOB-Experience georganiseerd. Zo’n 1.000 deelnemers uit het (v)mbo gaan met elkaar de strijd aan in ruim zestig vakwedstrijden: Wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied? In 2021 worden de ruim 60 nationale kampioenschappen op 35 locaties georganiseerd in de maand maart.

Skills The Finals is een van de jaarlijkse evenementen die in samenwerking met de MBO Raad en SBB onder de noemer ‘dit is mbo’ wordt ingezet voor de promotie van het beroepsonderwijs.

Skills The Finals en Covid-19

De vakwedstrijden van Skills Talents en Skills Heroes gaan komend schooljaar door. In verband met Covid-19 worden de nationale finales in het schooljaar 2020-2021 decentraal in plaats van centraal georganiseerd. Dit houdt in dat de nationale finales van meer dan 60 wedstrijden op verschillende locaties plaatsvinden. Skills The Finals 2021 zal daardoor niet worden georganiseerd in de vorm zoals dat de afgelopen jaren was.

Unieke LOB-Experience

De LOB-Experience is een uniek onderdeel uit het bezoekersprogramma van Skills The Finals. De LOB-Experience is een loopbaanoriëntatie-programma. Bezoekers kunnen van alles zien, doen, beleven en ervaren. Docenten die samen met hun klas de LOB-Experience van Skills The Finals bezoeken, komen in aanmerking voor een tegemoetkoming in de vervoerskosten.

Bezoekersinformatie

Een speciale pagina met alle relevante informatie voor bezoekers. Op deze pagina vind je onder andere:

  • Tips voor tijdens je bezoek
    Bereid je optimaal voor met de nuttige tips
  • Wat is er te doen?
    Bekijk wat er allemaal te doen is tijdens Skills The Finals

Partners Skills The Finals

LOB-Experience

Het loopbaanoriëntatie-programma.
Wat is het en wat mag je verwachten?

Locatie