Skills Talents

Meld je nu aan voor editie 2021-2022!
Aanmelden

Wat is Skills Talents

Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Via een voorronde op de eigen school en een kwalificatiewedstrijd kan een team in de nationale finale komen. Daar strijden de deelnemers in teams om de beste te worden van Nederland. 

 

Skills Talents finales 2022

Het jaarlijkse NK voor beroepen Skills The Finals vindt op 31 maart en 1 april 2022 plaats in Utrecht. Tijdens dit tweedaagse finale-evenement in de Jaarbeurs strijden honderden vmbo-leerlingen en mbo-studenten om de prestigieuze titel Nederlands Kampioen in hun vakgebied. Het evenement is de afsluiting van een jaarlijks vo- en mbo-programma, waarbij het beroepsonderwijs wordt gepromoot en leerlingen en studenten hun talenten kunnen etaleren. WorldSkills Netherlands organiseert het evenement in nauwe samenwerking met de Utrechtse mbo-scholen ROC Midden Nederland, MBO Utrecht, Grafisch Lyceum Utrecht en Nimeto.

Aanmelden nieuwe editie

Doe met jouw leerlingen mee aan Skills Talents 2022. Je kunt jouw school nu aanmelden voor het nieuwe wedstrijdseizoen! Zorg dat jij erbij bent! 

Foto’s finale

De finale van Skills Talents 2019 staat nog op ieders netvlies! Tijdens de zinderende finale heeft Iedereen gestreden en er was een waanzinnige prijsuitreiking. De foto’s van de openingsceremonie, wedstrijden én prijsuitreiking staan op de fotobank. Ook de teamfoto’s van iedere provincie zijn hier te vinden.

Laatste nieuws

Partners Skills Talents

Deelnemersinformatie

Alles wat je wil weten bij deelname.