Skills Heroes

Vakwedstrijden voor het mbo

Ik wil meedoen Wedstrijdaanbod 2020-2021

Wat is Skills Heroes?

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. Elk jaar zijn er wedstrijden in ongeveer 50 vakrichtingen. 

Via voorrondes op school en kwalificatiewedstrijden kunnen mbo-studenten in de nationale finales komen. Daar strijden ze om de titel beste vakman/vakvrouw van Nederland!

 

Wedstrijdaanbod 2020-2021

Welke vakwedstrijden er precies worden georganiseerd, hangt af van de inschrijvingen door de scholen. Inmiddels is de inschrijving voor Skills Heroes vakwedstrijden gesloten. Het wedstrijdaanbod wordt in juni bekendgemaakt.

Deelnemen aan wedstrijden

Wil je deelnemen aan de vakwedstrijden Skills Heroes? Per school is er een Skills coördinator aangewezen, dat is iemand die op de school werkt. Zowel docenten als studenten kunnen aan hun Skills coördinator op school meer informatie vragen of je aanmelden voor de Skills Heroes vakwedstrijden. Benieuwd wie de coördinator bij jou op school is?

Laatste nieuws

Docenten geven Skills Heroes een 8.2!

Docenten geven Skills Heroes een 8.2!

Ieder jaar houdt Skills Heroes een survey na afloop van het evenement Skills The Finals, waarbij onder andere deelnemers en docenten wordt gevraagd wat ze van Skills Heroes vonden en vooral ook waar we kunnen verbeteren! Wij zijn onwijs blij dat zoveel mensen de tijd...

Lees meer

Partners Skills Heroes

Deelnemersinformatie

Alles wat je wil weten bij deelname.